Monday, 2021-03-08, 1:32 PM
BGHLL
Main Page | Информация за провеждането на лигата - League Forum | Register | Log in
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: NaSk0, AmIcooL  
League Forum » General Chat » General Chat » Информация за провеждането на лигата (Моля вески записан отбор да прочете внимателно тази тема)
Информация за провеждането на лигата
NaSk0Date: Thursday, 2008-05-01, 7:06 AM | Message # 1
Administrator
Group: Administrators
Messages: 45
Reputation: 2
Status: Offline
Крайният срок за записване в лигата е 2 май (петък), а лигата официално стартира на 4 май (неделя). Лигата ще се провежда всяка неделя вечер като предварително ще са поставени fixtures в сайта. Всеки, който иска да участва в лигата трябва или да има Steam или да използва специалният пач, направен от G. FREEMAN, който генерира уникално Steam ID от вашето IP. За да изтеглите пача или да научите повече за него моля постете този сайт. Моля лидерите на отборите да променят постовете си и да добавят уникалното Steam ID на всеки от играчите в техният отбор. При провеждането на мачовете не е нужно в сървъра да има админ. Официалният формат на срещите е 4vs4, но също така може да бъде играно 3vs3 или 5vs5 в зависимост от това кой отбор с колко играча разполага. Срещите ще могат да бъдат провеждани само в сървърите определени от BGHLL. След края на всяка среща отборите са длъжни да постнат screenshot, в специално определената за това тема във форума, с резултат от края на мача, в който трябва да се вижда името на сървъра, имената на играчите от двата отбора и тяхните Steam ID. Ако никой от двата отбора не постне screen във форума, мачът се счита за невалиден и ще трябва да се преиграва. Screenshot можете да направите с клавиша F5, или ако ви е променен - като bind–нете някой клавиш с командата bind „key“ „snapshot“, или с командата hud_takesshots „1“, която прави автоматично screenshot в края на всяка карта. Screenshot-ите можете да намерите в корена на папката ag там където е инсталиран вашият Half-Life. За да хоствете скрийновете можете да използвате сайта http://imageshack.us/ .Преди официалният старт на лигата моля всеки да прочете внимателно правилата , ако още не го е направил

Информация за провеждане на мача.

1.Уверете се, че текущият гейммод е HLCCL, ако не е такъв, можете да го направите чрез вот в конзолата, при който някой написва „HLCCL” , а останалите „yes”.
2.С чия карта ще започнете си решавате вие. Ако искате да смените картата напишете agmap и името на картата в конзолата (пример: agmap crossfire)
3.Разделете се на два отбора и се уверете че сте с никовете, с които сте се регистрирали и имате Steam ID. Отборите се сменят с командата model и името на отбора.
4.Мачът официално започва с командата “agstart”, ако има хора, които не трябва да играят в този мач, нека използват командата spectate или да напуснат сървъра. Ако ви правят проблеми, можете да ги kick-нете с командата „agkick”.

Всеки отбор има правото на един „пропуск” (wildcard) за целия сезон на лигата. Когато отборът, срещу когото играете откаже да си отложите мача, вие можете да използвате този пропуск, който ще премести мача ви за другата неделя.

 
League Forum » General Chat » General Chat » Информация за провеждането на лигата (Моля вески записан отбор да прочете внимателно тази тема)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright NaSk0 © 2021 Free website builderuCoz