Monday, 2021-03-08, 2:30 PM
BGHLL
Main Page | League Rules | Register | Log in
Site menu
League Rules

1. Официалният формат на BGHLL срещите е : 3vs3, 4vs4 и 5vs5. Ако единият отбор разполага само с 3 играча, противникът е длъжен да играе също с 3 , макар и да има повече играчи на линия. Всякакъв друг формат на среща е забранен, като например 2vs3, 3vs4, 3vs5, 4vs5 и т.н. Минималният позволен формат за мач е 3vs3. Не е позволено отбор да играе с по-малко от 3 човека.

2. Ако отбор прецени, че няма да може да се яви за определена среща, то този отбор трябва да предупреди за това във форума минимум 1 ден преди началото на мача. Само тогава този отбор запазва правото да си изграе мача в рамките на следващите 7 дни. Ако и след 7 дни отбора отново не се яви, противникът вече има право на служебна победа, но не е изключено и повторно отлагане само по взаимно съгласие.

3. Мачовете се играят в режим "HLCCL" и започват с "agstart". Отборите не могат да сменят играчи по време на игра. Ако играч бъде изхвърлен по време на мача се дава "agpause" и се изчаква докато играчът не влезне. Ако това не стане в рамките на 10 минути мачът продължава без дискънектнатият играч, само ако отборът изгубил човек има валиден брой хора в игра (примерно мачът е започнал 4в4 и ще продължи 3в4). В случай, че игра е започната 3в3 и единия отбор изгуби играч, който не може да се върне: ако не са минали първите 5 минути от картата, мачът се преиграва, ако отборът изгубил човек успее да си намери друг трети до 10 минути; ако са минали между 5 и 15 минути, картата може да се преиграе по-късно само при съгласието на двата отбора, иначе печели отборът с валиден брой играчи; ако остават 5 или по-малко минути от картата, САМО ТОГАВА тя може да бъде довършена 3в2 като във форума ще трябва да напишете с колко фрага е бил дропнатият човек. Картата може и да се преиграе, ако и двата отбора са съгласни.

4. Ако някой играч е хванат с CHEAT автоматично се баннва от лигата.

5. Забранено е да се убива с : "ghostmining" , "spawnmining" , "teleport minning". Ако такова се случи по време на мач, от резултата на отбора, който го е направил се изваждат 10 фрага. Ако играч попадне извън картата, незабавно трябва да се върне в зоната на игра или да напише "kill" в конзолата.

6. При добавяне на нов играч в отбора, той трябва да изчака 1 седмица след записването, за да играе първия си мач. Ако 1 седмица не е изтекла, а играчът иска да играе, това става единствено със съгласието на капитана на противниковия отбор и потвържденитето му във форума.

7. При смяна на карта отборът трябва да изчака 1 седмица преди тя да е валидна или да иска съгласието на капитана на противниковия и потвърждението му във форума.

8. Ако даден отбор отпадне от лигата  всички точки и фрагове, които другите отбори са спечелили от него се премахват. При 3 поредни неявявания на среща, отборът се премахва от лигата.

9. Служебнaта победа е  2:0 (100 фрага на карта). Ако се играе 1 карта и отбора се откаже да изиграе втората, съответно се смятат фраговете от първата карта плюс 100 (служебни) от втората.

10. Точковата система е 2 точки за победа. 1 за равен и 0 за загуба.

11. Резултатите трябва да се качват след всеки мач във Форума на BGHLL (Screenshot). Докато това не бъде направено, мачът се смята за невалиден.

12. Играчите са длъжни да играят с никовете, с които са записани за лигата. Играч, хванат да играе за 2 отбора се изтрива автоматично от лигата.

13. Ако първите два отбора завършат с равен брой точки, броят фрагове не се гледа и се играят по 2 homemaps на отбор, а ако резултата е 2:2 се играе decider map, който е избран произволно чрез бот или програма, за да се определи шампиона на лигата. Това правило не важи за останалите отбори в лигата, другите места се определят първо по точки после по фрагове.

14. Мачовете може да се играят само в сървърите удобрени от BGHLL.

15. За въпроси относно неща ненаписани или недооточнени в тези правила - The_Falcon

BGHLL си запазва правото да променя правилата.
Login form
Search
Link to us

Copyright NaSk0 © 2021 Free website builderuCoz